Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


30.10.21
1254 0 Печатать

Удосконалено Правила надання послуг щодо поводження з побутовими відходами, – рішення Уряду

Встановлено чіткий механізм надання суб’єктами господарювання послуг з поводження з побутовими відходами у населених пунктах. А також спрощено механізм укладання договорів на надання відповідних послуг зі споживачами. Відповідне рішення було прийнято сьогодні під час засідання Уряду.

«Внесення змін до постанови забезпечить запровадження уніфікованих правил надання послуг з поводження з побутовими відходами. Йдеться, зокрема, про введення типового індивідуального договору, який є публічним договором приєднання», – зауважила заступник Міністра розвитку громад та територій Наталія Хоцянівська.

Зазначимо, прийняття проекту постанови забезпечить приведення Правил та типових договорів надання послуг з поводження з побутовими відходами у відповідність до чинного законодавства. Також це дасть можливість співвласникам багатоквартирного будинку, які не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали з виконавцем комунальної послуги відповідний договір, та власникам індивідуальних (садибних) житлових будинків укласти індивідуальний договір про надання послуги з поводження з побутовими відходами, що є публічним договором приєднання.

Нагадаємо, раніше Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов повідомив, що Урядом розроблено План заходів, спрямований на розв’язання проблемних питань у сфері ЖКГ та затверджено Методику визначення заборгованості з різниці в тарифах.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям