Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


25.11.21
4782 6 Печатать

Кабмін дав старт офіційному початку роботи БЕБ

24 листопада Кабінет Міністрів України видав розпорядження № 1493-р “Про початок діяльності Бюро економічної безпеки”, яким дав старт офіційному початку діяльності БЕБ задля виконання функцій щодо протидії правопорушенням, які посягають на функціонування економіки держави.

Станом на 25 листопада центральний апарат БЕБ сформовано більш ніж на 30% від його граничної кадрової чисельності, що дозволяє запустити аналітичну та правоохоронну функцію Бюро. Водночас зі стартом роботи Бюро продовжиться кадрове доукомплектування центрального апарату БЕБ і розбудова його територіальних управлінь. Наступні вакансії у центральному апараті та територіальних управліннях БЕБ і умови конкурсного відбору будуть опубліковані на веб-сайті Бюро найближчим часом.

Попри рішення про офіційний запуск роботи Бюро, органу поки не виділено спеціально обладнані приміщення та будівлі, що може призвести до затягування передачі наявних кримінальних проваджень до БЕБ від правоохоронців, які втрачають функції розслідування економічних правопорушень. 

По материалам Бюро Економічної Безпеки України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Алекс
25.11.21 14:18

будут грабить 

Ответить
  • Татьяна
25.11.21 14:27

Алекс, еще одни

Ответить
  • Александр
25.11.21 17:07

Татьяна,
Не, это падаткова милиция, и места дислокации теже. Не пропадать же выстроенным в ДПИ замкам.

Ответить
  • Оксана
25.11.21 14:31

Еще одни дармоеды!

Ответить
  • Валентина
25.11.21 15:26

Понасоздавали за  счет   налогоплательщиков фейковые структуры, и ничего не работает.  Чем занимается  САП,  ВКС, НАЗК, ДФС, и еще целая   куча, этого   всего, что  у нас  на самом деле не работает. Какие же  огромные суммы идут на их содержание. Как Стерненко говорит: "Жах!, А шо не жах?"

Ответить
  • Ёжик в тумане
25.11.21 15:37

*Коментар видалено*

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям