Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


12.12.21
1115 5 Печатать

Уряд призначив нового бізнес-омбудсмена

9 грудня Кабмін затвердив рішення наглядової ради Ради бізнес-омбудсмена про обрання нового бізнес-омбудсмена. З 1 січня 2022 року цю посаду обійматиме Роман Ващук, канадський дипломат, посол Канади в Україні з 2014 по 2019 рік.

“Діяльність Ради бізнес-омбудсмена сприяє ефективному діалогу між бізнесом і владою. Розвиток підприємництва та створення сприятливих умов для бізнесу - залишаються ключовими пріоритетами Уряду. Вітаємо новопризначеного бізнес-омбудсмена та сподіваємося на продовження плідної співпраці з Радою бізнес-омбудсмена для покращення бізнес-клімату в Україні”, - зазначила Перший віце-прем’єр- міністр-міністр економіки України Юлія Свириденко.

Серед основних завдань Ради бізнес-омбудсмена є підготовка пропозицій органам влади щодо державної політики у сфері підприємницької діяльності, надання рекомендацій щодо вдосконалення роботи таких державних органів та органів місцевого самоврядування у напрямку покращення умов для здійснення підприємницької діяльності.

За 6 років діяльності Рада бізнес-омбудсмена розглянула близько 10 тис. скарг компаній на зловживання державними органами та допомогла бізнесу повернути понад 19,5 млрд грн.

Довідково

Рада бізнес-омбудсмена утворена за ініціативою Мінекономіки для покращення здійснення підприємницької діяльності.

Керівним органом є наглядова рада, яка складається з уповноважених представників Уряду, міжнародних фінансових установ (Європейський банк реконструкції та розвитку, Організація економічного співробітництва та розвитку), а також представників бізнес-асоціацій (Американська торговельна палата в Україні, Європейська бізнес асоціація, Федерація роботодавців України, ТПП України, Український союз промисловців і підприємців).

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Александр
12.12.21 16:39

https://www.youtube.com/watch?v=49d95ni5J9Y - 【HD】SING女團-寄明月MV(舞蹈版) [Official MV Dance Ver.]官方完整版MVЄта песенка гораздо ближе омудисментов

Ответить
  • Александр
12.12.21 16:49

https://www.youtube.com/watch?v=BEULybZnLO8 Нирвана

Ответить
  • Александр
12.12.21 18:58

Бизнес и Влада, а хде Народ?

Ответить
  • Денис
13.12.21 14:44

Беззубая организация....

Ответить
  • Людмила
13.12.21 15:54

В моем случае принимали активное участие в разблокировании налоговых, но так и не удалось разблокировать)))

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям