Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


14.12.21
1313 0 Печатать

Мінекономіки впровадить автоматичну реєстрацію потужності

З метою отримання зауважень та пропозицій до проєкту наказу Міністерство економіки України оголошує про його публікацію на офіційному сайті Мінекономіки. 

Проєктом наказу передбачено:

1) приведення наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10 лютого 2016 р. № 39 «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам» (далі – наказ), у відповідність до вимог частини одинадцятої статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;

2) зменшення адміністративного навантаження та спрощення процедури державної реєстрації потужностей шляхом запровадження автоматичної державної реєстрації потужності (повідомлення про внесення змін, про припинення використання потужності) у разі формування та подання заяви через Єдиний державний веб-портал електронних послуг “Портал Дія” або інші державні електронні інформаційні системи. 

Електронну версію проєкту наказу розміщено на сайті Мінекономіки у розділі “Діяльність” в рубриці "Обговорення проектів документів" та "Регуляторна діяльність". Зауваження та пропозиції стосовно проєкту наказу та аналізу регуляторного впливу в письмовій та електронній формі просимо надавати протягом одного місяця з дня опублікування цього оголошення за такими адресами:

Міністерство економіки України

01008, м. Київ, вул. М. Грушевського, 12/2, е-mail: N.Shchyrova@me.gov.ua.

Державна регуляторна служба України

01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, е-mail: mail@dkrp.gov.ua.

По материалам Мінекономіки

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям