Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


17.12.21
7533 2 Печатать

Відділення Фонду соцстраху оприлюднюють плани перевірок на І квартал 2022 року

Регіональні відділення ФСС почали оприлюднювати плани-графіки проведення документальних планових перевірок страхувальників на І кв. 2022 року. Ми будемо інформувати про плани перевірок, коли відділення фонду будуть оприлюднювати свої плани.

Нагадаємо, що з березня 2019 року було відновлено проведення планових перевірок страхувальників щодо використання ними коштів Фонд соцстраху.

Так, квартальні плани-графіки перевірок розміщуються на веб-порталах Фонду соцстраху в областях та місті Києві.

Крім того, з 10 жовтня 2020 року діє новий порядок перевірок Фонду соцстраху. Згідно з оновленнями зі зазначеного часу Фонд соцстраху уповноважен проводити камеральні та документальні перевірки. Також він може призупиняти виплати в разі відмови або перешкоджання з боку страхувальника у проведенні перевірки, виявлення фактів подання ним до Фонду недостовірних відомостей.

Станом на 17 грудня плани-графіки проведення документальних планових перевірок страхувальників на І квартал 2022 року оприлюднили наступні регіональні управління Фонду соцстраху:

Нагадуємо, карантин не впливає на планові чи позапланові перевірки Фонду, тому що Фонд не входить до переліку державних органів нагляду (контролюючих органів), на які поширюється Закон «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 05.04.2007 р. № 877. Відтак Фонд має і надалі право перевіряти як планово, так і позапланово, незважаючи на карантин.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Бухгалтер оптимист
17.12.21 16:20

я надеюсь что с электронными больничными и доступа фсс к отчетам в налоговую и пф закончатся эти проверки. 
проверять нужно до утверждения заявки.
лучше помогите врачам разобраться в правильности открытия больничных. и чтоб не получалось что после удаления больничного на его место можно подставить любой задним числом. 

Ответить
  • Ирис
20.12.21 17:05

Бухгалтер оптимист, врачей точно нужно обучать....

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям