Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.12.21
5176 1 Печатать

Придбали товар, але не продали його? Ви під особливою увагою податківців!

Один із чинників, що може свідчити про приховування суб’єктами господарювання реальних доходів, є продаж товарів, у тому числі підакцизних, без застосування реєстраторів розрахункових операцій та без видачі покупцям фіскальних чеків.

Так, завдяки якісному доперевірочному аналізу ДПС та відповідно до інформації, що надходила від РРО/програмних РРО у січні – липні поточного року, виявлено низку суб’єктів господарювання, які придбавали в оптових постачальників алкогольні напої або тютюнові вироби, при цьому через такі РРО/програмні РРО жодного разу не проводились суми розрахункових операцій у вказаному періоді.

На виконання доручення ДПС територіальними підрозділами аудиту протягом вересня – листопада 2021 року вже проведено 534 фактичні перевірки таких ризикових суб’єктів господарювання. За їх результатами застосовано штрафних (фінансових) санкцій на суму понад 4,5 млн гривень. Робота підрозділів фактичних перевірок у цьому напрямі триває.

Завдяки дієвому контролю та злагодженій роботі ДПС до відповідних бюджетів порушниками вже сплачено понад 4  млн гривень.

Звертаємо увагу покупців! Продаж підакцизних товарів без застосування РРО та без видачі фіскальних чеків може свідчити про приховування суб’єктами господарювання реальних доходів.

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Лариса
21.12.21 15:40

сами выпили скурили 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям