Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.01.22
1655 0 Печатать

Мінекономіки скасовує "червоні книжечки" інспекторів Держпраці

Ігор Дядюра, заступник міністра економіки, розповідає, що у Мінекономіки тривала конструктивна і результативна нарада (опрацювали три законопроекти на стадії фіналізації "доврахування", постанову і два надважливих накази).

Для тих, хто цікавиться, підтримує і допомагає, урядовець інформує, що впродовж наради опрацювали і запускають по процедурі (погодження, оформлення, реєстрація) накази, якими встановлюються нові форми і правила для посвідчення інспектора Держпраці і для направлення на перевірку.

Більше ніяких "червоних книжечок" у інспекторів, які давно звільнені. Ніяких ксерокопій. Ніяких підробок.

Посвідчення - пластик, на кожному QR, перевірка повноважень інспектора будь ким, кому це посвідчення пред'явлено. Загублені, звільнені, всі неактивні - блокуються.

Так само - кожне направлення на перевірку. На кожному буде QR з перевіркою через сайт.

Немає на сайті?

Посвідчення / направлення - недійсне.

Ніякі ксерокопії - не працюють.

Він дякує колегам в Мінекономіки, окремо і особливо юридичному департаменту (питання дійсне складне та революційне), профільному директорату праці, цифровикам, Держпраці.

Також погодили форму електронного дозволу (сьогодні всі дозволи паперові, тож у Мінекономіки цифровізують заявки, а повний paperless не виходить законно обґрунтованим, тож вносять правки у нормативну базу).

Він також нагадав, що Уряд підтримав Мінекономіки і Держпраці. У Мінекономіки починають укрупнення/оптимізацію структури.

По материалам Ігор Дядюра, заступник міністра економіки

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям