Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.01.22
1279 1 Печатать

Лише за 2 дні українці купили ліків на понад 6,5 млн грн за програмою єПідтримка

Близько місяця пройшло з початку старту програми Президента єПідтримка. Вона виявилася доволі успішною та популярною. Й в умовах пандемії Уряд продовжить підтримувати людей та бізнес. Про це заявив сьогодні, 26 січня, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів. 

Наразі понад 7,5 млн українців подали заявки на отримання відповідних виплат, та 1,7 млрд грн вже витрачено. Тож Кабінет Міністрів має плани на розширення програми.

«З 24 січня Уряд розширив ініціативу на громадян віком від 60 років. Лише за 2 дні українці купили ліків за кошти програми єПідтримка на понад 6,5 млн грн», – сказав Денис Шмигаль.

Надалі планується розширити програму єПідтримка на підлітків, а також  додати до напрямків можливих витрат освітні послуги. Також за ініціативи Президента Володимира Зеленського є намір щодо розширення програми й на комунальні послуги.

Нагадаємо, що Президент раніше анонсував виплату 500 грн за бустерну дозу, й Уряд зараз активно працює над впровадженням цієї ініціативи.

По материалам МОЗ України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Александр
27.01.22 04:53

Только 6,5 тысяч (6,5мил/1000=6,5тисяч) из 7,5 миллионов смогли купить лекарства. 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям