Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


15.02.22
4822 4 Печатать

єПідтримка в Дії. Коштами від держави можна оплатити послуги ЖКГ

єПідтримка в Дії Відсьогодні можна оплатити послуги ЖКГ коштами від держави.

Українці від 60 років можуть використати 1000 грн від держави на оплату комунальних послуг, а українці від 14 років — на передплату друкованих видань на Укрпошті.

Це ще не всі добрі новини! Збільшився термін використання коштів. Тож тепер 1000 гривень єПідтримки можна витратити протягом 9 місяців замість 4.

Якщо ви маєте «зелений» СOVID-сертифікат у Дії та досі не подали заявку на виплати — зробіть це просто зараз. Досить лише відкрити спеціальну картку в одному з банків-партнерів та в застосунку Дія натиснути Послуги ??  єПідтримка ??  Отримати допомогу.

Понад 8 мільйонів вакцинованих українців уже скористалися найзручнішою послугою виплат та витратили 3 мільярди гривень єПідтримки.

Усі деталі щодо проєкту єПідтримка ми зібрали на одному зручному сайті.

  https://e-aid.diia.gov.ua/

По материалам Дія

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Наталия
15.02.22 09:29

Бісить оця граматика. Чому "єПідтримка"? Що значить це "є"?Єлектронна?

Ответить
  • Світлана
15.02.22 12:41

Та задовбали вже своїми змінами!!!!!!!! Одразу подумати та зробити все якісно, щоб нічого вже не змінювати хіба мозгів не вистачило?!!!!!!!!

Ответить
  • Світлана
15.02.22 12:44

Через неделю вспомнят о комуналке для неработоспособніх инвалидов до 60 лет.

Ответить
  • Таїсія
17.02.22 15:13

Це теорія чи практика? Учора відправляла поштою звіт , на Укрпошті відвідувачка питала, чи можна розрахуватись за комуналку є карткою ій сказали,щр ні.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям