Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.02.22
1063 1 Печатать

Денис Шмигаль: До 2030 року передбачається утеплення 50% житлового фонду, що покращить житлові умови для 15 млн людей

Цього року в Україні розпочнуть утеплювати тисячі багатоквартирних будинків, лікарень, шкіл, адміністративних будівель. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль з трибуни Верховної Ради під час «Години запитань до Уряду» 18 лютого.

«За ініціативи Президента цього року програма термомодернізації набере дійсно значних масштабів. До 2030 року передбачається утеплення 50 відсотків житлового фонду, що покращить житлові умови для 15 млн людей», — зауважив Прем’єр-міністр.

Як відзначив Денис Шмигаль, станом на кінець січня Фонд енергоефективності отримав понад 900 заявок від ОСББ на участь у програмі «Енергодім». Загальна вартість проектів, за його словами, перевищує 7,3 млрд грн, а грантів — 4,5 млрд грн.

«Учасниками програми вже стали понад 80 тисяч сімей, понад 200 будинків модернізовані частково або повністю», — додав очільник Уряду.

Крім того, Прем’єр-міністр підкреслив, що в березні стартує спільний з Європейським інвестиційним банком проект «Енергоефективність громадських будівель в Україні».

«Проект дозволить термомодернізувати близько тисячі громадських будівель, зокрема дитячі садочки, школи, лікарні, поліклініки, інші об’єкти соціального, адміністративного та культурного призначення, які перебувають у державній й комунальній власності», — зазначив Денис Шмигаль.

За словами Глави Уряду, загальна сума підтримки від ЄІБ на ці потреби становить 300 млн євро.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Елена
19.02.22 22:22

Сделаем термосы из всех домов, которые начнут рушиться от сырости внутри. 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям