Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.02.22
5791 14 Печатать

В Украіні більше не працюють "скрутки" ПДВ, - Гетманцев

Пройшло вже більше двох місяців як в Україні не працюють так звані "скрутки". Про це розповів Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев у своєму Telegram-каналі. 

"В грудні, коли починалися незворотні процеси в Державній податковій службі, ніхто не вірив в те, що "скрутки", як явище, в цій країни можна зупинити. За два місяці ми довели, що це можливо,що це реально і що шахрайство з ПДВ може не працювати взагалі. Безперечно, це викликає вой цілого ряду конвертаторів, ворів і тих, хто годувався все своє життя з ухилення від оподаткування, але це якраз і свідчить про те, що ми з ДПС робимо правильні речі. Комітет в межах парламентського контролю допомагає податківцям робити нову податкову службу, яка буде співпрацювати з бізнесом, а не заробляти на ньому гроші у власні кишені", - впевнений депутат.  

За його словами, щодня проходять зустрічі з бізнесом, обмін думками щодо ситуації навколо ДПС та яким чином покращити цю ситуацію. 

Зокрема, одна з бізнес-ассоціацій запропонувала покращення в діяльності податкової служби щодо блокування податкових накладних. Гетманцев вважає ці пропозиції слушними і звернувся до ДПС, щоб вони розглянули можливість їх впровадження у своїй роботі. Він погоджується з бізнесом, що блокування податкових накладних або віднесення платника до ризикових без зазначення конкретних підстав такого рішення є не в повній мірі правомірним. Депутат наголошує, що в кожному такому рішенні повинні бути зазначені підстави і, відповідно, ті документи, які вимагають від конкретного підприємства, повинні базуватися на цих підставах.

В черговий раз Гетманцев просить представників бізнесу повідомляти йому про будь-які порушення з боку чиновників ДПС. 

Звертатися слід на адресу електронної приймальні: hetmantsev@rada.gov.ua

 

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Юра
21.02.22 04:10

Він погоджується з бізнесом, що блокування податкових накладних або віднесення платника до ризикових без зазначення конкретних підстав такого рішення є не в повній мірі правомірним. --------
-
Я правильно понял, это явка с повинной? Когда у Данилы будет статус обвиняемый? Или сознательные действия, которые по признанию преступника не являются правомирными, для окремих - не являются преступником.

Ответить
  • Юра
21.02.22 04:15

Дякую шахраям та крадіям, які, критикуючи нашу роботу, самими своїми прізвищами доводять, що робимо ми правильну справу!  ------
-
Тут недавно Ляшко назвал Даниулу росийским шпионом, Но а список тех, кто его критикует, начинается с главного имени в стране. 
Или имелись в виду не все, кто его криткует, а лишь те, относительно которых в законную силу вступил приговор суда. 

Ответить
  • Бух
21.02.22 07:25

Да что он такое говорит? Нет обнальщиков? 

Ответить
  • Елена
21.02.22 08:40

сказочник

Ответить
  • Геннадий
21.02.22 08:51

Хи-хи-с!

Ответить
  • Олена
21.02.22 09:28

ОПА, то двадцать лет не могли справится, то за ДВА МЕСЯЦА победили!! вот это темпы!!!

Ответить
  • Га-га-га
21.02.22 09:30

Не смешите мои скрутки. После того, как Гетманцев их возглавил? Сделал мне сегодня утро ))). 

Ответить
  • Нина
21.02.22 09:37

Это все брехня.Они в ручном режиме кого хотят того и блокируют.Они только с этого НДСа и живут.

Ответить
  • Людмила
21.02.22 09:49

https://delo.ua/politics/ssa-vveli-sankcii-protiv-agenta-fsb-sivkovica-v-ukraine-zasomnevalis-na-kogo-rabotaet-ego-byvsii-pomoshhnik-daniil-getmancev-391810/

Ответить
  • Александр
21.02.22 10:02

Победил, теперь собака отменяй НДС.

Ответить
  • Оптиміст
21.02.22 10:34

З дуба впав? А де ж вони поділись?

Ответить
  • Марина
21.02.22 11:21

Сегодня заблокировали НУЛЕВОЙ РК с кодом причины 104! Сколько  рабочего времени теперь надо потратить, чтобы доказать свою правоту?! А у них (Гетьманцеа и компания) - все хорошо!

Ответить
  • ИринаКиев
22.02.22 23:04

Марина, та же беда, ошиблась в цифре в коде зэд, решила исправить, вот и приезхали , та же причина 104, рк - нулевка, смешно это все наблюдать,  такой идиотизм еще нужно поискать на всем земном шаре наверное и не найдешь

Ответить
  • Лара
21.02.22 12:04

Кому лапши?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям