Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


08.03.22
1484 0 Печатать

Відтерміновано впровадження змін до Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку

З метою спрощення подання звітності в умовах воєнного стану Національний банк відтермінував впровадження вимог до звітності, затверджених Постановою від 25 січня 2022 року №7 “Про затвердження змін до Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України”.

Таким чином, Правила організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України, затверджені постановою Правління Національного банку від 13 листопада 2018 року №120 (зі змінами), набирають чинності з 01 липня 2022 року. 

Відповідні зміни затверджені постановою Правління Національного банку України від 05 березня 2022 року №38 “Про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 25 січня 2022 року № 7”.

По материалам НБУ
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям