Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


14.03.22
1411 0 Печатать

Як громадам, які безкоштовно приймають переселенців, отримати компенсацію місцевим бюджетам на оплату комунальних послуг?

Хто має право отримати компенсацію?

▪️ Громади, які дали безкоштовний прихисток переселенцям у будівлях, приміщеннях комунальної форми власності (у школах, садочках та ін.).

Про які саме комунальні витрати йде мова?

▪️ Всі витрати пов'язані з теплопостачанням, водопостачанням, водовідведенням, газопостачанням, купівлею дров, палетів та вугілля.

Як отримати компенсацію?

▪️Подати заяву до військової адміністрації та чеки або скани, які підтверджують оплату комунальних послуг. Не пізніше третього робочого дня після звітного місяця.

Військові адміністрації надсилатимуть Мінрегіону відповідні дані по громадам, а  Мінрегіон буде готувати акт уряду про виділення коштів.

Коли програма стартуватиме?

▪️Відшкодовуватися будуть витрати на комунальні послуги, що надані з 1 березня 2022 року. Тобто на початку квітня громади матимуть змогу подавати свої заявки на відшкодування.

Наголошуємо, наразі отримати компенсацію можна саме громади.

По материалам Ukraine Now

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям