Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


16.03.22
2361 0 Печатать

Держпраці продовжила строки виконання приписів у зв’язку із введенням воєнного стану

У зв’язку із введенням воєнного стану в Україні, Управління Держпраці у Черкаській області інформує суб’єктів господарювання регіону:

Статтею 29 Закону України «Про охорону праці» передбачена можливість тимчасового припинення чинності нормативно-правових актів з охорони праці.

Таким чином, у разі неможливості повного усунення небезпечних і шкідливих для здоров’я умов праці, виявлених за результатами проведених, як планових, так і позапланових заходів державного нагляду (контролю), Управління, як виняток, прийняло рішення про продовження строків (до припинення чи скасування воєнного стану), необхідних для виконання заходів щодо приведення умов праці на конкретному виробництві чи робочому місці до нормативних вимог.

По материалам ГУ Держпраці у Черкаській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям