Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


16.03.22
9985 1 Печатать

Воєнний стан: чи будуть штрафувати за порушення у сфері РРО?

Чи застосовуються у період воєнного стану санкції за порушення вимог Закону України від 06.07.1995 р. № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»?

Законом України від 03.03.2022 р. № 2118-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо особливостей оподаткування та подання звітності у період дії воєнного стану» внесено зміни до Закону України від 06.07.1995 р. № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265), а саме розд. ІІ «Прикінцеві положення» доповнено новим п. 12.

Так, згідно з п. 12 розд. ІІ «Прикінцеві положення» Закону № 265 тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України, санкції за порушення вимог Закону № 265 не застосовуються.

По материалам Категорія 109.18 «ЗІР»

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Інспектор ДПС
16.03.22 11:42

Вся країна змінилася під час війни, тільки не податківці. Ну що за відповідь. Закон то і самі прочитати можемо, в школу ходили, читати навчились. Цікавить інше: санкції не будуть застосовуватися за порушення вчинені під час воєнного стану чи просто під час воєнного стану штрафувати не будуть, а потім вперед за "орденами". Розумію Закон некоректно написали, а думка то якась у тих балбесів існує своя ???

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям