Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.04.22
1301 0 Печатать

Мінінфраструктури створює гнучку логістичну систему, яка швидко реагує на зовнішні загрози

Олександр Кубраков, Міністр інфраструктури України наголошує, що на нараді з Президентом України Володимиром Зеленським фахівці Міністерства говорили про розвиток української економіки в умовах воєнного часу.

Одна з ключових тем — проведення посівної компанії та перезапуск економіки. Команда Мінінфраструктури працює у режимі 24/7, щоб логістика вантажів працювала стабільно. Це запорука того, що українські аграрії вчасно отримають добрива, техніку, запчастини до неї, пальне, а наші підприємства зможуть отримувати сировину і ескпортувати свою продукцію.

Наразі на державному рівні розглядаються різні варіанти диверсифікації імпорту пального — і проводяться перемовини з найбільшими світовими постачальниками, підписуються відповідні угоди. Аграрний сектор матиме все необхідне в умовах воєнного часу.

Водночас у всіх є розуміння, що навіть після перемоги ми не зможемо працювати, як раніше. Тому ми не лише стабілізуємо критично важливі для держави процеси, але й думаємо про те, як у довготривалій перспективі забезпечити обороноздатність економіки. Це гарантія того, що країна буде розвиватися.

Тому вже зараз в країні формується гнучка логістична система, яка швидко реагує на зовнішні загрози, адаптується до них. Це важливо як у розрізі роботи підприємств, так і забезпечення оперативної евакуації населення із небезпечних зон.

Зараз тривають перемовини з світовими експертами не лише щодо відбудови міст, але й створення конкретних інструментів для їх захисту.

Маємо звикати до того, що фактор захисту життя буде проникати у всі сфери нашої діяльності: від побуту — до роботи та подорожей. Лише за таких умов українці зможуть реально розпочати процес відбудови економіки та розбудови власної незалежності.

Адже для нашої держави безпека кожного українця — пріоритет. Тому ми і перемагаємо агресора.

Слава Україні!

По материалам Олександр Кубраков, Міністр інфраструктури України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям