Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.04.22
5436 4 Печатать

ЄП 2% - перехідні операції

Сайт Бухгалтер 911 пропонує переглянути відео платникам - "загальносистемникам", які перейшли на сплату єдиного податку групи 3 зі ставкою 2 %, адже завжди можуть бути перехідні операції.

Олена Павленко у новому відео розповість про нюанси, які можуть з'явитися при міграції між системами оподаткування, бо майже завжди виникають перехідні операції.

Не є виключенням і перехід із загальної системи на єдиний податок групи 3 зі ставкою 2 %. Які наслідки таких операцій? Дивіться у відео.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Людмила
21.04.22 09:33

Підприємство з 1 квітня перейшло з загальної системи на спрощену. У березні отримано аванс 50% за товар(кількість товару 1 штука) , відвантаження в квітні. Як правильно виписати документи на відвантеження? 

Ответить
  • Ольга
22.04.22 10:58

Людмила, цікаве питання. Якщо чисто логічно 50% операції було обкладено ПДВ по першій події, 50%-не обїєкт оподатковання ПДВ. То тоді виходить, що виписуєте видаткову на всю суму, але ПДВ зазначаєте тільки з 50% передплати.

Ответить
  • бух
22.04.22 10:09

Людмила,документи на відвантаження - маєте на увазі віидаткові накладні? як звичайно, по даті реалізації

Ответить
  • Людмила
22.04.22 16:51

Ольга, дякую. згідна з вашою логікою, але як  це 1С пояснити та покупцю..  Питання саме в ПДВ.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям