Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


29.04.22
2167 0 Печатать

Релокація бізнесу: понад 200 підприємств відновили свою роботу у безпечних областях

В рамках програми релокації Міністерство економіки опрацювало більше тисячі заявок на переміщення потужностей бізнесу, який вирішив виїхати із областей, де тривають бойові дії.

Понад 400 підприємств вже переїхали, а 216 з них вже відновили свою роботу. Ще для близько 500 підприємств вже підібрані майданчики, зараз вони знаходяться на різних стадіях транспортування “Укрзалізницею”, “Укрпоштою”, або власними ресурсами (з компенсацією).

Місцева влада активно задіяна в пошуку майданчиків для підприємств, розселенні працівників, налагодженні логістики.

Найчастіше прихисток дають Закарпатська, Львівська та Чернівецька області, також активно, але трохи рідше бізнес переміщується до Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Для того, аби усі учасники процесу релокації могли вільно контактувати один з одним, запущена платформа цифрової взаємодії. Вона доступна за посиланням https://auction.e-tender.ua/#/register

Програма релокації створює точки росту для української економіки і захищає промисловий потенціал держави. Після завершення бойових дій одним із пріоритетних завдань Уряду буде повернення релокованих підприємств до своїх рідних регіонів, де вони відіграватимуть важливу роль у відродженні економічної активності.

По материалам Мінекономіки

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям