Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


01.05.22
1568 0 Печатать

Уряд схвалив законопроект щодо припинення дії міжурядової угоди з рф про науково-технічне співробітництво

29 квітня 2022 року під час засідання Уряду схвалено, розроблений Міністерством освіти і науки, законопроект «Про припинення дії Угоди між Урядом України та Урядом російської федерації про науково-технічне співробітництво», а також відповідне розпорядження Кабінету Міністрів України.

«Не може бути жодної співпраці українських науковців із країною, яка розпочала широкомасштабну агресію на території нашої держави, безжально вбиває цивільне населення, руйнує житлові будинки та заклади освіти», – зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Законопроектом пропонується повністю припинити співробітництво між міністерствами освіти, науково-дослідними установами, науковими організаціями та товариствами, вищими навчальними закладами та підприємствами тощо. Відповідно до Регламенту КМУ, законопроект буде передано до Верховної Ради України.

Нагадаємо, Рада Європи створила спеціальну сторінку для адаптації українських дітей до європейських освітніх стандартів.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям