Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


03.05.22
1264 0 Печатать

Які виплати отримують від держави працівники, які постраждали під час роботи внаслідок бойових дій

Усі працівники, постраждалі під час роботи внаслідок бойових дій, забезпечуються страховими виплатами і медико-соціальними послугами Фондом соціального страхування України.

Окрім грошових виплат ФССУ компенсує для них 100% вартості лікування усіх прямих наслідків випадку – від необхідних лікарських засобів і виробів медичного призначення до операцій, діагностик, протезів і ендопротезів тощо.

Потерпілі зі стійкою втратою працездатності упродовж усього життя або до повного відновлення здоров’я крім одноразових допомог також забезпечуються Фондом щомісячними страховими виплатами, які у повному обсязі компенсують їм втрачений заробіток відповідно до ступеня втрати працездатності. Також одноразові грошові допомоги і щомісячні страхові виплати призначаються для членів сімей загиблих працівників.

По материалам Фонд соцстраху

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям