Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


11.05.22
1429 0 Печатать

Денис Шмигаль: Мінекономіки працює, аби пальне з’явилося в достатній кількості та за адекватною ціною

В Уряді працюють над тим, аби пальне в Україні з’явилося в достатній кількості й при цьому його ціна залишалася адекватною до нинішніх реалій. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів 10 травня.

«Усі розуміють, що є об’єктивні причини такої  ситуації — росія цілеспрямовано знищує запаси та переробні можливості в Україні. Тому Мінекономіки працює 24/7, аби подолати дефіцит для всіх споживачів», — підкреслив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр відзначив, що Уряд максимально спрощує завезення пального в Україну та розширює географію його отримання. Зокрема, під час засідання Кабінет Міністрів погодив необхідні регламенти для завезення пального з Азербайджану, країн Перської затоки та Близького Сходу.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям