Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.05.22
1287 4 Печатать

Представляючись посадовцями Держпраці, шахраї вимагають у підприємців кошти на придбання військової амуніції

У народі кажуть: кому війна, а кому мати рідна. Користуючись складною ситуацією в державі, невідомі шахраї налагодили злочинну схему отримання коштів від керівників закарпатських підприємств. Зокрема, в області почастішали випадки, коли якісь спритники від імені посадових осіб Управління Держпраці краю надсилали SMS-повідомлення місцевим підприємцям з проханням терміново «допомогти» придбати військову амуніцію. Своє прохання «автори» зазвичай пояснювали певним «збігом обставин», мовляв колеги вирушають у зону бойових дій, та не вистачає кількох комплектів аптечок – понадіялися на одних людей, а ті підвели.

Дехто з адресантів вирішив для перевірки правдивості такої інформації звернутися до очільника Управління Держпраці. Як з’ясувалося, у повідомленнях вказані номер телефону установи та дані посадовців, що містяться у відкритому доступі на сайті Управління.

Керівник Управління Держпраці у Закарпатській області Богдан Дорош, звертається до підприємців краю і наголошує: фахівці Управління не надсилають подібних повідомлень і жодних вказівок подібного характеру він не давав. Тож радить у випадку отримання таких повідомлень  негайно звертатися до правоохоронних органів.

По материалам ГУ Держпраці у Закарпатській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Олена
24.05.22 14:55

Невже в теперішній час сучасних технологій так важко відсслідкувати шахраїв??

Ответить
  • Тетяна
24.05.22 16:36

Олена, це якраз і роблять ті, хто мають відслідковувати))

Ответить
  • Александр
24.05.22 20:16

Азарвская система грабежа - по законам.
Её надо уничтожить.
Азавов-шпион официально признаный, о нём я всегда гооарил и писал. с 2000 года. Когда понял экономику.

Ответить
  • Александр
24.05.22 20:24

Мой брат в армии, и я обратился к своим друзьям американцам за помощью, пришла раньше чем личное оружие. Попросил личное оружие которое не ненедо в жизни, американских военных. Они согласны, но как,?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям