Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


29.05.22
790 0 Печатать

Релокація бізнесу: переїзд завершили понад 600 підприємств, 340 відновили роботу, - Мінекономіки

601 підприємство, які взяли участь в програмі релокації, завершили переїзд з областей, де тривають бойові дії. 390 з них вже відновили роботу на нових майданчиках у західних регіонах України.

Ще 87 підприємств знаходяться на різних стадіях транспортування. Переміщення обладнання здійснюється потужностями “Укрзалізниці”, “Укрпошти”, або власними ресурсами (з компенсацією). Незабаром переїдуть ще 151 підприємство, які на даний час вже знаходяться на маршрутах або оформлюють необхідні документи.

Найпопулярнішими областями для релокації підприємств залишаються Закарпатська, Львівська та Чернівецька. Також бізнес знаходить нові місця для розміщення своїх потужностей у Тернопільській, Івано-Франківській, Вінницькій і деяких інших областях.

“Місцева влада допомагає знаходити приміщення для роботи, забезпечити підключення до мереж. Також допомагають знайти житло для працівників і налагоджувати логістичні маршрути. Співпраця держави та бізнесу не закінчується після переїзду, підприємцям допомагатимуть і надалі - з адаптацією, підбором працівників, налагодженням логістичних маршрутів та пошуком нових ринків збуту, в тому числі за кордоном”, - зазначив заступник Міністра економіки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ігор Дядюра.

Програма релокації допомагає захистити промислові потужності вітчизняних підприємств всіх форм власності. Переміщення бізнесу у безпечні регіони створює нові можливості для розвитку економіки та дозволяє підприємствам працювати в умовах війни.

Для участі у програмі необхідно зареєструватись на платформі цифрової взаємодії, яка доступна за посиланням https://auction.e-tender.ua/#/register

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям