Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.06.22
1109 0 Печатать

Випуск та продаж українських аудіокниг звільнено від ПДВ

17 червня 2022 року набирає чинності закон, яким від оподаткування ПДВ звільняється постачання, підготовлення, виготовлення, розповсюдження аудіокниг, озвучених українською мовою.

Запровадження податкової пільги для україномовних аудіокниг забезпечить підтримку бізнесу та сприятиме популяризації та поширенню книг українською мовою. ДПС вітає такі зміни.

Нагадаємо, Верховна Рада України прийняла Закон України від 22.05.2022 р. № 2273-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання україномовних аудіокниг».

По материалам ДПСУ
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям