Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


22.06.22
1225 0 Печатать

Оновлено «Єдине вікно» подання звітності

На сайті ДПС оприлюднено оновлення  «Єдиного вікна» подання звітності до версії 1.30.8 станом на 17.06.2022 р.

Цей комплект програмного забезпечення включає в себе зміни та доповнення з 31.12.2021 року по 17.06.2022 року включно. Воно встановлюється тільки на релізи Системи версії 1.30.*

При цьому всі персональні довідники та налаштування користувача залишаються незмінними.

Перелік змін та доповнень (версія 1.30.8.0 станом на 17.06.2022)

Додано нові версії документів:

З метою забезпечення приймання та обробки форм електронних документів, які доопрацьовано згідно з вимогами Порядку подання Державною податковою службою України інформації з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про доходи фізичних осіб на запити Національного антикорупційного бюро України, затвердженого наказом Мінфіну, Національного антикорупційного бюро України від 29.07.2021 р. № 433/105 та Порядку надання Державною податковою службою України інформації з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про доходи фізичних осіб на запити Державного бюро розслідувань, затвердженого наказом Мінфіну, Державного бюро розслідувань від 22.10.2021 р. № 557/555 додано нові версії документів:

J1603502 – Запит на отримання інформації з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про джерела та суми доходів, отриманих фізичними особами від подактових агентів, та/або суми доходів, отриманих самозайнятими особами, а також суму річного доходу, задекларованого фізичною особою в податковій декларації про майновий стан і доходи;

J1703502 – Відповідь на запит. Відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми доходів, нарахованих фізичній особі податковим агентом, та/або суми доходів, отриманих самозайнятими особами, а також суму річного доходу,задекларованого фізичною особою в податковій декларації про майновий стан і доходи.

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям