Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.07.22
2599 0 Печатать

В Дії з‘являться посвідка на проживання на пенсійне посвідчення

В Дії тестують нові документи в Дії: посвідку на тимчасове або постійне проживання та е-пенсійне. 

Як отримати е-пенсійного посвідчення: необхідно мати документ, виданий з 2014 року, — пластиковий або у вигляді платіжної картки.

Реєструйте в Дії ваших матусь, дідусів чи тих, у кого вже є пенсійне посвідчення, і нехай вони теж затестять зручність електронних документів е-посвідки.

Для цього необхідно мати документ у вигляді пластикової картки з безконтактним електронним носієм, виданий після 25 квітня 2018 року, та банківський рахунок для авторизації в Дії через BankID.

У вас також має бути телефон з вбудованим NFC-модулем.

Реєструйтеся тут. Цифровізація — це зручно та просто разом із Дією.

Проєкт реалізовується за підтримки проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується ПРООН за підтримки Швеції.

За співпраці Міністерства цифрової трансформації України з Міністерством внутрішніх справ України, Міністерством соціальної політики, Державної міграційної служби України та Пенсійного фонду України.

По материалам Дія

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям