Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


08.07.22
1330 0 Печатать

Дії роботодавця у разі звільнення заброньованого працівника

Шановні аграрії!

Звертаємо вашу увагу, що необхідно вчасно подавати інформацію щодо звільнених працівників підприємств, установ, організацій аграрного комплексу для анулювання броні та відстрочки від призову, які були заброньовані за пропозиціями Міністерства аграрної політики та продовольства України.

При звільненні з роботи заброньованого працівника просимо надавати інформацію до Мінагрополітики за запропонованою таблицею ( .docx , 12.65 Кб ) із супровідним листом, не пізніше одного робочого дня з дати звільнення.

Інформацію слід надсилати на e-mail: Agromobplan2022@gmail.com (в темі листа вказати звільнення працівника та назву підприємства).

По материалам Мінагрополітики

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям