Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


08.07.22
1413 0 Печатать

Чи надається працівнику навчальна відпустка під час воєнного стану?

Частиною 2 ст. 12 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» зазначено, що у період дії воєнного стану роботодавець може відмовити працівнику у наданні будь-якого виду відпусток (крім відпустки у зв’язку вагітністю та пологами та відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку), якщо такий працівник залучений до виконання робіт на об’єктах критичної інфраструктури.

Якщо ж працівник не залучений до виконання робіт на об’єктах критичної інфраструктури, то право відмовити працівнику у наданні відпустки у зв’язку із навчанням під час воєнного стану у роботодавця відсутнє.

По материалам ГУ Держпраці у Хмельницькій області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям