Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


13.07.22
1621 0 Печатать

Бюро економічної безпеки України формує територіальні управління

Ключовими напрямами територіальних управлінь Бюро економічної безпеки (БЕБ) стануть розшук та арешт активів російської федерації та республіки білорусь, їхня подальша передача до Агентства з Розшуку та Менеджменту Активів (АРМА), упередження розкрадання бюджетних коштів всіх рівнів, протидія порушенням у сфері підакцизних товарів та ігровому бізнесі тощо.

З цією метою переважну кількість співробітників територіальних управлінь Бюро економічної безпеки України (ТУ БЕБ) становитимуть детективи.

Робота ТУ БЕБ буде організована з урахуванням регіональної специфіки, а дії співробітників не перешкоджатимуть роботі легального бізнесу.

Центральний апарат БЕБ вже напрацював відповідні алгоритми діяльності територіальних управлінь.

Формування штату Територіальних управлінь БЕБ відбуватиметься в межах існуючого кошторису. Орієнтовна загальна кількість персоналу ТУ БЕБ в малих (за чисельністю та територією) областях становитиме 20-30 чоловік на область, у великих - 40-50 співробітників на область.

Вже призначено керівників до Львівської, Київської, Одеської та Волинської областей.

Першочерговим завданням керівників ТУ стане забезпечення функціонування управління як юридичної особи та призначення мінімальної кількості фахового персоналу (бухгалтерів, юристів тощо), який забезпечить роботу та подальше проведення конкурсів на детективів територіальних управлінь у найкоротший термін.

Нагадаємо, 3 листопада 2021 року КМУ затвердив постанову № 1135 про утворення територіальних органів Бюро економічної безпеки. Відповідно до постанови, створено 23 територіальних управління в областях:

Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській області, Чернівецькій, Чернігівській областях, а також об’єднані управління у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі; м. Києва та у Київській області; у Донецькій та Луганській областях.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям