Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


13.07.22
2154 2 Печатать

ФОП на спец-ЄП припиняє діяльність: строки подання останньої декларації

Фізичні особи, щодо яких до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань внесено запис про припинення підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця, подають податкові декларації платника єдиного податку третьої групи на період дії воєнного, надзвичайного стану в Україні, востаннє за податковий (звітний) місяць, в якому проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності, протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) місяця.

 

По материалам ГУ ДПС у Запорізькій області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Ирина
15.07.22 10:59

Добрий день.
Де у звіті СпецЄП поставити відмітку, що це остання ліквідаційна декларація, як це було у ДК ФОП 3 групи 5%?
Дякую.

Ответить
  • Святослав
18.07.22 12:47

квитанция 2 по ликв деке 2% уже 2 недели не приходит. Снова пешкарусом сдавать? а если ФОП закрытый в Европе- как ему быть?Дурдом на колесах какой-то

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям