Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


18.07.22
3457 13 Печатать

Гетманцев закликає бізнес повідомляти про протиправні дії податківців

Данило Гетманців, голова податкового комітету ВРУ, закликає платників відмовитися від виплати "подяк" податківцям.

Нардеп пише: "У старі темні часи до грудня 2021 року деякі, особливо «талановиті», начальники обласних податкових примудрялися настільки цинічно побудувати свої взаємини з бізнесом, що представники останнього, здійснюючи абсолютно законні операції (реєстрація накладних, відшкодування ПДВ), все одно про всяк випадок відстібали начальнику відсоток «за спокій». 

Проблема цього виду податкової корупції полягала в тому, що її виявлення украй ускладнене законністю самої операції та складністю звільнення та притягнення до відповідальності самого шахрая без інформації від потерпілого. 

Як відомо, з грудня 2021 року операції в ДПС здійснюються виключно на підставі закону та не вимагають будь-якого контакту з податківцями та податковою, крім прямо в законі передбаченого.

Однак, якщо ви, як бізнесмен, все ж таки «за інерцією» робите акти «подяки» на користь будь-яких чиновників податкової, пропоную перестати бути потерпілим і повідомити ДБР, НАБУ чи мені особисто. 

Заходи вживу негайно. У межах парламентського контролю, звісно. 

Мій телефон: +380503565541" 

По материалам Данило Гетманцев, голова податкового комітету ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Тамара
18.07.22 08:21

Данило Гетманців, не закликайто до того, чого Ви не робите. Вам ,особисто я писала скарги на дії податкової (до початку війни) ,а ви проігнорували ці скарги. Як Ви пишите "подяки" податківцям ідуть з наказу вище . Як ви самі знаєте, для того, щоб скаргу на блокування податкової накладноїу Київі задовольнили, треба було надати відкату 8% від загальної суми. Краще підіть у відстаку.

Ответить
  • Олена
18.07.22 10:17

так пан Гетманців і є, одна суцільна протиправна дія

Ответить
  • Ирис
18.07.22 10:35

У него какое-то расстройство....

Ответить
  • Ириша
18.07.22 18:09

Ирис, расстройство у тех, кто привел его к власти, а теперь ищет виноватых вокруг да около и, при этом, продолжает уповать на того, кто сохраняет за гельтанцевым все его права и возможности. А Гетьманцев по полной использует данную ему власть...

Ответить
  • Mariya A.
18.07.22 10:51

В цього пана якісь когнитивні порушення.
Він сам надав в руки податківцям корупційний зашморг у вигляді "ризикове підприємство" + п.8 Критеріїв. І сам же кудахтає про те, що вони цим користуються. Ризиковість, взагалі, - це постійний супутник будь-якого бізнесу в нашій країні. Засновники ризикують грошима, часом, нервами - це норма! І вид діяльності тут не до чого! А неправомірність дій бізнесу, його фіктивність або преступність повинна доводитись в суді, а не методом "спалили все село, а партизанів так і не знайшли".
Дурний якийсь.... Ну дурниииииий!..

Ответить
  • Алиса
18.07.22 12:23

Мы хотим от него избавиться как можно быстрее и как это сделать?если все наши жалобы приходят опять к нему

Ответить
  • Надія
18.07.22 12:52

Ви пан Гетьманцев заохочуєте свавілля дфс у питаннях блокуванні податкових накладних при відсутності вагомих причин для цього і таким чином блокуєте роботу підприємств які намагаються функціонувати

Ответить
  • Нана
18.07.22 13:20

він просто насміхається над нами усіма!- 

Ответить
  • майя
18.07.22 13:30

Ну почему  така падлюка як гетьманцев ,по которому тюрьма плачет возглавляет минфін, неужели у нас нет честних и достойних людей??

Ответить
  • Лариса
18.07.22 17:57

майя, він не очолює мінфін офіційно. Він ним керую в ручному режимі, в порушення всіх мислимих і не дуже прав і норм.

Ответить
  • Тетяна
18.07.22 17:26

АБАЛДЕТЬ

Ответить
  • Лариса
18.07.22 17:55

Здається, пан чітко процитував когось відомого на тему хто ми в його очах: гуси, яких пан воліє общипувати якомога ретельніше :) 
а робить вигляд "друга детей и защитника народов" за прикладом того, хто його призначив і тримає, не реагуючи на всі скарги - найвеличнішого Зе.
Тому, якщо я зараз напишу як резюме завдяки кому ж саме пан Гетьманцев керує і буде керувати - мене закидають тапками :)
але я все ж напишу - завдяки всім виборцям, хто хотів нових облич

Ответить
  • Сонечка
18.07.22 18:19

От цікаво , де Гетьманцев переховується від війни ? мабуть в Куршевелі ( Україна ) ??

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям