Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


17.07.22
3754 1 Печатать

Обережно! Нова шахрайська схема

Центр протидії дезінформації звертає увагу, що за допомогою фейкового відео, де використано зйомки В.Зеленського, шахраї намагаються заволодіти персональними даними українців.

На фейковій Facebook-сторінці «Україна 24», що має візуальні ознаки офіційної Facebook-сторінки телеканалу «Україна 24 (https://www.facebook.com/www.ukraine24.ua/)», було розміщено змонтоване відео одного з виступів В.Зеленського із закликом:

► передачі персональних даних особи;  
► передачі номеру банківської картки.  

Як зазначається у фейковому відео, «все це необхідно для гарантованого отримання виплати у розмірі 8 000 грн кожному громадянинові, хто провів реєстрацію».  
   
Застерігаємо!

Подібні повідомлення та відеоматеріали є елементами шахрайських схем, спрямованих на заволодіння персональними даними та коштами довірливих громадян.

У жодному разі не передавайте персональні дані невідомим особам чи організаціям!

Довіряйте лише офіційним джерелам!  

По материалам Центр протидії дезінформації

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Олена
17.07.22 14:20

Тільки не кажіть, що то орки так працюють...і що їх не можливо викрити.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям