Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.07.22
1384 4 Печатать

В Україні проводитимуть перепис населення кожні 10 років

Всеукраїнський перепис населення проводитиметься не рідше одного разу на десять років. Заповнювати дані українці будуть за допомогою спеціального програмного забезпечення в Інтернеті, для проведення перепису використовуватимуть також національні електронні інформаційні ресурси.

Відповідний законопроєкт № 5108 парламент ухвалив в цілому, повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Завдяки цьому держава отримуватиме об’єктивну статистику про соціально-демографічний стан населення країни, зможе краще оцінити ефективність вже проведених реформ і планувати майбутні», – зазначив він.

По материалам Політична партія «Слуга Народу»

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Наталья
25.07.22 08:14

от прям бачу діда з бабцею, в яких кнопочний телефон один на двох, які сидять і заповнюють! Та й, не дуже впевнена, що це потрібно (буде бажання тощо) тим, хто й може це зробити. Хіба так, як в Польщі зроблять - зобовязанням. Тобто, якщо не заповнш - штраф...

Ответить
  • ---
25.07.22 13:13

Дуже б хотілося, щоб хтось зайнявся моніторінгом Законів які приймаються особливо в час війни нашими депутатами. Як відомо багато з них поперебігало з партії регіонів, а це сторонники януковича азірова медведчука і їм подобні, та їх служаки, які є посіпаками путіна та його руського миру. Та робили порівняння з законами яких понапринімала рашка, ци це слабо. 

Ответить
  • ***
25.07.22 17:19

---, При Януковиче ( 2010-2014)  многие из нынешних недотупет в начальную школу ходили. Гляньте на  возраст "слуг", обвинение Яныка безосновательно. Азаров по сравнению с нынешними нюхателями и плодожорками - лауреат Нобелевской премии.

Ответить
  • volodya
26.07.22 12:19

Цей перепис виглядає типу як: - Опитування в інтернеті показало що 100% опитаних користуються Інтернетом

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям