Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


23.07.22
6205 2 Печатать

Кабмін змінив умови для виплати українським військовим

▪️ Тепер надбавка в розмірі до 30 000 гривень виплачуватиметься пропорційно дням служби в розрахунку на місяць. Це стосується всіх військовослужбовців, які мають право на винагороду згідно з постановою КМУ № 168. 

▪️ Виплата додаткової винагороди до 100 000 гривень на час лікування після поранення (контузії, травми, каліцтва пов`язаних з бойовими діями) зберігається відтепер також і для поліцейських та осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту. 

▪️ Для всіх інших категорій осіб жодних змін щодо виплати винагороди до 100 000 не відбулось. 

▪️ Порядок та умови виплати додаткової винагороди військовослужбовцям і членам сімей загиблих визначається керівниками міністерств та державних органів. Зазначеного порядку виплати станом на сьогодні досі немає

▪️ В постанові вказано, що зазначені зміни матимуть зворотну дію в часі та застосовуватимуться з початку воєнного стану, проте досі достеменно невідомо яким чином такі норми застосовуватимуться. 

Джерело: постанова КМУ від 07 липня 2022 року № 793 

По материалам Ukraine NOW

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Наталія
25.07.22 11:10

це шикарно "В постанові вказано, що зазначені зміни матимуть зворотну дію в часі та застосовуватимуться з початку воєнного стану, проте досі достеменно невідомо яким чином такі норми застосовуватимуться."

Ответить
  • Львица
25.07.22 11:56

А почему не говорят за допомогу 12млн семье убитого военнослужащего?
Там помимо того, что убили, надо еще ТРЕХ свидетелей, что убили именно в бою... И они не просто должны были слышать, а именно  ВИДЕТЬ...

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям