Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


09.08.22
1261 0 Печатать

Що робити суб’єкту господарювання якщо неможливо закрити зміну на ПРРО?

Податківці повідомляють суб’єктів господарювання, що у разі несправності програмного РРО у вигляді порушення роботи програмного забезпечення слід оновити версію програмного забезпечення ПРРО та повторити процедуру закриття зміни.

Якщо неможливо закрити зміну у разі несправності пристрою (пошкодження), слід подати Повідомлення про виявлення несправностей програмного РРО за формою № 2-ПРРО (J1316701) (додаток 2 до Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних РРО, затвердженого наказом Мінфіну від 23.06.2020 р. № 317 з позначкою про несправність.

Після відновлення роботи пристрою необхідно подати Заяву про реєстрацію програмного РРО за формою № 1-ПРРО (J/F 1316604) (додаток 1 до Порядку) з позначкою про відновлення роботи.

По материалам ГУ ДПС в Івано-Франківській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям