Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.10.22
1069 0 Печатать

Оформлення авто за електронними митними деклараціями: у Раді розглядаються законопроєкти

21 жовтня відбулось засідання Комітету з питань цифрової трансформації.

Під час засідання було розглянуто проект Закону № 7468 про внесення змін до Митного кодексу України щодо оподаткування транспортних засобів, що ввозяться на митну територію України, поданий Кабінетом Міністрів України та альтернативний до нього законопроект № 7468-1 про внесення змін до Митного кодексу України (щодо вдосконалення процедури оподаткування транспортних засобів, що ввозяться на митну територію України), поданий народними депутатами.

Обидва законопроекти мають на меті запровадження можливості подання електронної митної декларації засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг.

Члени Комітету підтримують ідею щодо здійснення митного оформлення легкових автомобілів для їх вільного обігу на митній території України на підставі електронної митної декларації, що подається через Єдиний державний веб-портал електронних послуг. Однак рекомендують врахувати висловлені у ході засідання зауваження та пропозиції під час підготовки законопроектів до розгляду.

По материалам ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям