Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.05.14
903 1 Печатать

Квартальную налоговую декларацию единщика подают не только плательщики третьей и пятой групп

   Квартальну податкову декларацію платника єдиного податку – фізичної особи - підприємця подають не тільки єдинники третьої та п’ятої груп, але й підприємці, які у звітному кварталі почали працювати на загальній системі оподаткування відразу після держреєстрації,або перейшли на неї зі срощеної системи оподаткування.
   
   Слід зазначити, що наступну Податкову декларацію про майновий стан та доходи необхідно надати за результатами року.
   
   
   
   Довідково: форма податкової декларації платника єдиного податку – фізичної особи - підприємця затверджена наказом Мінфіна України від 21.12.2011 № № 1688 ( в редакції наказом Мінфіна України від 07.11.2012 № 1159).
По материалам ГУ Міндоходів у Волинській області
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Олеся
20.05.14 23:33

Десять раз перечитала название, не могу понять - какое отношение к подаче декларации единщика имеют "підприємці, які у звітному кварталі почали працювати на загальній системі оподаткування відразу після держреєстрації"

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям