Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


25.04.23
5029 1 Печатать

Військкомати отримуватимуть інформації про транспорт підприємств

Нагадаємо, з 2 вересня 2022 року діють зміни, зокрема, до ст. 6 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» від 21.10.1993 р. № 3543-XII, згідно з якими, територіальні органи МВС щокварталу подаватимуть до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки відомості про реєстрацію (перереєстрацію), переобладнання та зняття з обліку транспортних засобів, які перебувають у власності підприємств, установ та організацій і можуть бути призначені для задоволення потреб ЗСУ та інших військових формувань в особливий період.

І тільки 21 квітня задля реалізації зазначених вище положень, Кабміном внесено зміни до Положення про військово-транспортний обов’язок, затверджене постановою КМУ від 28.12.2000 р. № 1921 (в редакції від 17.06.2015 р. № 405).

Змінами встановлено, що інформація про реєстрацію (перереєстрацію) та зняття з обліку транспортних засобів, які перебувають у власності підприємств, установ та організацій і можуть бути призначені для задоволення потреб ЗСУ та інших військових формувань в особливий період, подається до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки територіальними органами з надання сервісних послуг МВС щокварталу та протягом 5 робочих днів з дати надходження відповідних запитів від таких центрів.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Алексей
25.04.23 12:30

так всегда при регистрации авто на предприятие авто ставилось на учет в военкомате 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям