Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


03.05.23
1336 0 Печатать

Спрощення адміністрування оподаткування КІК: Рада підтримала проєкт

Народний депутат Ярослав Железняк повідомляє, що парламент з другої спроби підтримав за основу № 8137 щодо спрошення адміністрування оподаткування контрольованих іноземних компаній. 

Законопроєкт передбачає надання можливості для платників податків  подачі звіту про контрольовані іноземні компанії та розрахунку чистого доходу контрольованих іноземних компаній за звітний період разом із відповідною податковою звітністю за наступний рік після звітного. 

Уточнено, що юридичний чи фактичний контроль  щодо контрольованих іноземних  компаній визначається станом на 31 грудня відповідного календарного року.

Удосконалено процедури  податкового аудиту щодо  контрольованих іноземних компаній.

Спрощено порядок розрахунку скоригованого чистого доходу  іноземних контрольованих компаній.

По материалам Народний депутат Ярослав Железняк

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям