Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


15.05.23
1124 0 Печатать

Коли можливо заповнювати відомості про нерезидента іноземною мовою у додатку ПН прибуткової декларації?

Чи можливе заповнення іноземною мовою відомостей про нерезидента у полях «Повне найменування нерезидента» та «Місцезнаходження нерезидента» Додатка ПН до декларації з податку на прибуток?

Додаток ПН до Податкової декларації з податку на прибуток підприємств, форма якої затверджена наказом Міністерства фінансів України від 20.10.2015 № 897, є невід’ємною частиною до Декларації та заповнюється окремо по кожному нерезиденту, якому виплачуються доходи із джерелом їх походження з України.

У Додатку ПН до Декларації зазначаються відомості про нерезидента, зокрема «Повне найменування нерезидента», «Місцезнаходження нерезидента».

Якщо в угоді з нерезидентом здійснено переклад на українську мову відомостей про нерезидента, зокрема, його «Повне найменування нерезидента» та «Місцезнаходження нерезидента» у Додатку ПН до Декларації такі реквізити також зазначаються українською мовою.

Коли ж в угоді нерезидента вказані без перекладу на українську мову, і з метою збереження ідентичності зовнішньоекономічної угоди та первинних документів, оформлених у зв’язку зі здійсненням зовнішньоекономічної операції, графи «Повне найменування нерезидента» та «Місцезнаходження нерезидента» Додатка ПН до Декларації заповнюються на іноземній мові.

По материалам ГУ ДПС у Запорізькій області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям