Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


07.06.23
946 2 Печатать

ФОПів не зобов'язуватимуть реєструватися в Єдиній судовій системі

Комітет під час засідання переглянув висновки Комітету від 03.04.2023 р. та від 19.04.2023 р. до проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов’язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі представниками правничих професій, юридичними особами та фізичними особами - підприємцями (реєстр. № 7574-д), прийнятого за основу відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов’язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі представниками правничих професій, юридичними особами та фізичними особами - підприємцями» від 04.11.2022 р. № 2729-IX.

З метою виключення із законопроекту положень, які передбачають обов’язковість реєстрації електронного кабінету в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі) для фізичних осіб-підприємців, Головою Комітету запропоновано врахувати окремі правки, подані суб’єктами законодавчої ініціативи.

Обговоривши положення законопроекту та внесені Головою Комітету пропозиції, Комітет з питань правової політики вирішив переглянути свої від 03.04.2023 р., від 19.04.2023 р. до проекту Закону за реєстр. № 7574-д та рекомендувати Верховній Раді України прийняти законопроект за реєстр. №7574-д в другому читанні та в цілому у редакції, запропонованій Комітетом.

По материалам ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ~
07.06.23 18:00

Правильно! Бо здебільшого жирують юридичні особи, поки підприємці виживають.

Ответить
  • Вікторія
08.06.23 09:10

а на чем они жируют, откройте секрет?
Я вот не видела, чтоб юриков освободили от налогов как ФОПов

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям