Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


04.06.14
1927 0 Печатать

Отчетность о полученной гуманитарной помощи

   Згідно з частиною другою ст. 11 Закону України від 22.10.99 р. № 1192-XIV «Про гуманітарну допомогу» контроль щодо використання гуманітарної допомоги за цільовим призначенням здійснюють відповідні спеціально уповноважені державні органи з питань гуманітарної допомоги та органи доходів і зборів.
   
   У разі якщо гуманітарна допомога надходить у вигляді коштів в іноземній валюті, то відповідно до п. 7 Порядку № 542 від 22.03.2000 р., що затверджений постановою Кабінету Міністрів України, отримувач такої допомоги після повного її використання зобов’язаний протягом п’яти робочих днів подати до Мінсоцполітики України та територіального органу Міндоходів за своїм місцезнаходженням звіт про цільове використання такої гуманітарної допомоги.
   
   Звіт про наявність і розподіл гуманітарної допомоги в іноземній валюті подається отримувачем щомісяця до п’ятого числа до Мінсоцполітики та територіального органу Міндоходів України за своїм місцезнаходженням до повного використання всієї суми отриманої гуманітарної допомоги. Порядок подання звітів встановлюється Мінсоцполітики України. На сьогодні форму звіту про наявність і розподіл гуманітарної допомоги не встановлено, звіт складається у довільній формі.
   
   Отже, звітність щодо отримуваної гуманітарної допомоги у вигляді коштів в іноземній валюті неприбутковими установами та організаціями подається щомісяця до п’ятого числа до Мінсоцполітики України та територіального органу Міндоходів України за місцезнаходженням отримувача такої допомоги у довільній формі.
   
   
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям