Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


29.02.12
1043 11 Печатать

ГНСУ будет проводить «диагностику» украинской экономики дважды в год

   Голова ДПСУ Олександр Клименко запевнив, що новий Індекс інвестиційної активності, створення якого ініціювала податкова, буде порівнювати український бізнес, в першу чергу, з європейським та американським.
   
   Про це він заявив під час зустрічі з Президентом Європейської Бізнес Асоціації Томашем Фіалою.
   
   «Ми вже неодноразово говорили, що формуємо податкову політику в європейському тренді. Це стосується і наших зусиль в якості регулятора інвестиційного клімату в Україні. Залучаючи провідних фахівців-соціологів, податкова прагне мати адекватні знання про поточну ситуацію і вплив глобальних тенденцій на нашу економіку», - пояснив О. Клименко.
   
   За словами податківця, на сьогодні в Україні використовуються кілька індексів, пов’язаних з інвестиційної привабливістю країни. Однак результати цих досліджень не задовольняють вітчизняних експертів, оскільки не включають аналіз українського бізнесу. З огляду на це пропонується створення нового індексу.
   
   При цьому Голова ДПСУ зауважив, що «діагностику» української економіки планується проводити, щонайменше, двічі на рік.
   
   «Кожні півроку проводитиметься аналіз українських та іноземних підприємств усіх форм власності, визначатиметься їх специфіка, тенденції розвитку. Такий аналіз дозволить виявити регіональні особливості інвестиційного клімату. Ми отримаємо повноцінну економічну мапу України», – наголосив Олександр Клименко.
   
   Анкетування бізнесу проводитиметься відомим соціологічним центром, який і розробляє методологію оцінку якості інвестиційного клімату в країні.
По материалам Прес-служба ДПC України
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Аноним
29.02.12 14:35

Наша страна заражена страшным вирусом — Януко-ВИЧ. А харьковчане подхватили еще и ГЕПАтит!

Ответить
  • .....
29.02.12 22:15

в десятку))))

Ответить
  • Алена
29.02.12 22:38

Они живут в своем виртуальном мире, параллельно от нас

Ответить
  • АЙ-ДА-Я
29.02.12 22:44

Анкетування бізнесу проводитиметься відомим соціологічним центром, який і розробляє методологію оцінку якості інвестиційного клімату в країні.______Мабудь тим який розробляє питання та вивішує їх на сайті ГНАУ, щоб прості платники податків мали змогу висловитися. І ГНАУ мала можливість почути так би мовити "глас народу"

Ответить
  • просто зашедший
29.02.12 22:55

А финансироваться этот центр будет с бюджета. (опять нашими налогами будет оплачиваться лапша)

Ответить
  • офигевшая
29.02.12 22:56

Ну выяснят они, что у нас ну совсем неблагоприятный инвестиционный климат и что? Что они будут с этим делать?

Ответить
  • DJ
29.02.12 23:19

Какие инвестиции??? С такой системой налогообложения никогда никаких иностранных инвестиций НЕ БУДЕТ!!!!!! Это не система, а дойка!

Ответить
  • Ольга
01.03.12 00:53

Алена, 100%!!!!

Ответить
  • Алене и Ольге
01.03.12 02:04

Если бы они жили параллельно от нас! Параллели ведь не пересекаются, а государственные мужи с нами еще как пересекаются. Живут они может и в виртуальном, но имеют нас они в нашем реальном мире.

Ответить
  • Рыдаю
01.03.12 02:27

Господи, пусть оставят эту экономику в покое. Она и без них разберется.

Ответить
  • Саша
01.03.12 04:35

...формуємо податкову політику в європейському тренді....-шо и налоги будем платить ОДИН РАЗ В ГОД,как "в загранице"?А 20 лет что делали,что "формували" и из чего----из "своего" или из песка???

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям