Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


01.07.12
1878 0 Печатать

К уточняющему расчету налоговых обязательств по НДС прилагаются соответствующие приложения

   Виправлення помилок проводиться шляхом подання уточнюючого розрахунку податкових зобов’язань з податку на додану вартість. До такого розрахунку, незалежно від обраної форми (як окремий документ чи як додаток до декларації) у разі заповнення даних у відповідних рядках додаються відповідні додатки з відміткою «уточнюючий».
   
   Зазначені додатки містять вартісні показники, які відображаються на суму уточнення (збільшення або зменшення) з відповідним знаком та відповідають даним з колонки 6 уточнюючого розрахунку.
   
   Також звертаємо Вашу увагу, якщо колонка 6 уточнюючого розрахунку у відповідних рядках, до яких повинні додаватися додатки, містить прочерки (при поданні звітності на паперових носіях) чи не заповнена (при поданні звітності в електронному вигляді), то відповідно додатки до таких рядків уточнюючого розрахунку платником податку не додаються.
По материалам Департамент взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям