Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


26.07.12
2389 14 Печатать

Теперь о налоговом долге своего бизнес-партнера можно узнать он-лайн

   Державною податковою службою України зроблено черговий крок у напрямі перетворення фіскального відомства у високоякісну сервісну службу. Так, популярний серед платників податків он-лайн сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» дає можливість будь-якому відвідувачу (як то органам державної влади чи місцевого самоврядування, так і фізичним та юридичним особам) сайту ДПС України швидко перевірити статус перебування окремого платника податків на обліку в органі ДПС та дізнатися фактичний стан розрахунків такого платника із бюджетом.
   
   Для цього слід зайти на головну сторінку сайту www.sts.gov.ua та у рубриці «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» заповнити необхідні запитуванні поля, які ідентифікують платника податків (код та назва). Результат пошуку надається миттєво.
   
   Сервіс функціонує за централізованим принципом, а не локально, тобто пошук інформації здійснюється за єдиною базою даних ДПС України, а вихідний результат стосовно окремого платника податків формується в узагальненому вигляді, без його деталізації за регіональною ознакою.
   
   На думку фахівців податкового відомства, цей сервіс стане досить популярним серед бізнес-середовища, адже відтепер кожний бажаючий має нагоду швидко та безкоштовно дізнатися про перебування свого потенційного бізнес-партнера на обліку в органі ДПС та відсутність у нього податкового боргу.
По материалам Прес-служба ДПС України, за матеріалами Департаменту погашення податкового боргу
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Закон
26.07.12 20:56

Что б вы так жили, високоякісна сервісна служба!

Ответить
  • Argent
26.07.12 21:20

Фигня все єнто. Проверила одного ФО-Па, точно знаю, что единый не платил с февраля (морозится) , пишут "На обліку перебуває", "Податкового боргу немає". Фигня.

Ответить
  • наталья
26.07.12 22:24

Проверила ФОПА,врут,долг есть знаю 100%,не работають инспектора!!!

Ответить
  • ы
26.07.12 22:42

и что мне єто дает?

Ответить
  • Аноним
26.07.12 23:22

у меня вообще не работает это поиск...

Ответить
  • Бухи-Бухи
26.07.12 23:34

Мне такая инфа и на нена... Если он перечислит мне предоплату - мне ему теперь товар не отгружать?

Ответить
  • 123
27.07.12 00:36

Провери мекомбинат им. Ильича и меткомбинат Азовсталь - никаких данных нет

Ответить
  • Inkognito
27.07.12 00:37

Любой сервис работает тогда и только тогда, когда им всерьез занимаются. В данном случае создают видимость работы, но к сожалению - не более. Может быть когда-нибудь и заработает, но для этого сначала нужно, чтобы сами инспектора понимали, что они делают, и ответсвенно относились к внесению данных в свою базу. Этого тоже нет на данном этапе, к сожалению. Отсюда и получается неактуальная информаци, никого не устраивающая.

Ответить
  • Львенок
27.07.12 00:58

Вот как не странно, проверила две фирмы: все совпало с реальностью. Уверена, этот сервис действительно еще работает "коряво", но вдруг что-то случится в нашем мире и действительно службы начнут работать ответственно и правильно!

Ответить
  • Bubliki
27.07.12 07:08

Сервис не "корявый", а ужасный. Мой бух. по НДС каждый день маты гнет - вышвыривает постоянно на другие страницы, еще и пароль вводи. От кого шифруются? Кому эти данные нужны кроме бухгалтеров?

Ответить
  • перепост
29.07.12 23:44

"Увага: Оновлення баз даних відбувається 1 раз на місяць, отже, якщо юридична особа була зареєстрована, або внесена у одну із спеціалізованих баз протягом останніх 30 діб, дані щодо неї відображатись НЕ БУДУТЬ." Делаем запрос и......... Получаем результат со сносочкой: "*Увага! Стан розрахунків платника податків з бюджетом може змінюватись щоденно." Из постанови суду: "...Податковий орган при визначені права платника податку на формування податкового кредиту зобов'язаний керуватись лише тими обставинами, які мали місце та мали бути відомими платникові під час здійснення господарських операцій з придбання товарів (робіт, послуг). Діючим законодавством України не передбачена можливість отримання покупцем товарів (робіт, послуг) відомостей про наявність ресурсів для здійснення господарських операцій, стан сплати податків. Така інформація у відповідності із Законом України "Про інформацію" від 02.10.1992р. № 2657-ХІІ може мати сугубо конфіденційний характер, тобто мати обмежений доступ до неї інших осіб. За діючим законодавством України обов'язок стосовно контролю за оподаткуванням суб'єктів господарювання покладений на податкові органи, а не на покупця товарів (робіт послуг). Придбавач товарів ( робіт, послуг), провадячи господарську діяльність, вправі сподіватись на легітимність господарської діяльності продавця товарів та належне виконання податкових обов'язків цим суб'єктом підприємницької діяльності у зв'язку з належною організацією роботи з боку податкового органу..."

Ответить
  • ОлИчка
30.07.12 01:54

Товарищи, помогите, не могу найти где на сайте находится эта рубрика

Ответить
  • Кая
30.07.12 02:41

ОлИчке http://sts.gov.ua/businesspartner

Ответить
  • Vas
03.08.12 03:35

перепост, можно ли узнать реквизиты Постановления суда, на которое Вы ссылаетесь?

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям