Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


15.10.12
1203 0 Печатать

Минфин готовится внести изменения в отчетность неприбыльных организаций

   Мінфін розробив проект форми та Порядку складання Податкового звіту про використання коштів неприбуткових установ та організацій.
   
   Метою проекту наказу є затвердження нової форми та Порядку складання Податкового звіту про використання коштів неприбуткових установ та організацій, які будуть застосовуватися неприбутковими установами та організаціями, з урахуванням положень Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення деяких податкових норм» від 24.05.2012 № 4834.
   
   Законом № 4834 вирішено неврегульованість питання садівничих та гаражних кооперативів (товариств). З метою встановлення єдиного підходу в оподаткуванні таких товариств та недопущення суперечностей між такими суб’єктами та органами ДПС положеннями закону їх виділено в окрему групу неприбуткових установ та організацій з чітким визначенням переліку доходів, які звільняються від оподаткування податком на прибуток у разі отримання такими установами.
   
   Зауваження та пропозиції приймаються упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, ДПА України, Департамент оподаткування юридичних осіб Управління адміністрування податку на прибуток та податкових платежів – rbolila@sts.gov.ua.
   
   Додаткові матеріали
   
   Форма Податкового звіту про використання коштів неприбуткових установ та організацій, ч.1 (Завантажити)
   
   Форма Податкового звіту про використання коштів неприбуткових установ та організацій, ч.2 (Завантажити)
   
   Порядок складання Податкового звіту про використання коштів неприбуткових установ та організацій (Завантажити)
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям