Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.11.12
871 13 Печатать

Бизнес и общественность составляют «дорожную карту» для налоговой

   Податкова служба отримала близько 5 тисяч пропозицій від платників щодо реформування податкової політики протягом останнього місяця. Про це повідомив Голова ДПСУ Олександр Клименко під час розширеного засідання Громадської ради.
   
   Збір пропозицій відбувається в рамках розробки Програми лібералізації державної податкової політики до 2014 року. Цей документ відображатиме комплекс найбільш актуальних та затребуваних бізнесом інновацій у вітчизняній практиці оподаткування.
   
   «Програма лібералізації формується за принципом паритетності інтересів держави та бізнесу. Вона стане нашою спільною „дорожньою картою”, керуючись якою ми будемо стабільно працювати наступні два роки», – заявив Голова податкової Олександр Клименко.
   
   За його словами, під час збору пропозицій особлива увага приділяється думці малого та середнього бізнесу в регіонах, у тому числі в малих містах та на депресивних територіях.
   
   Для цього проведено понад 1500 комунікаційних сесій з бізнесом, провідними експертами, представниками громадськості. Встановлено понад 450 спеціальних скриньок для збору пропозицій громадян у письмовому вигляді. Висловити своє бачення необхідних податкових змін можна також через єдиний веб-портал ДПСУ, електронну пошту і соціальні мережі.
   
   «Для нас дуже важливо врахувати регіональну специфіку та ті проблемні моменти із адмініструванням податків, що виникають на місцях. Ми не просто прислухаємося до пропозицій бізнесу. Ми орієнтуємося на них при плануванні своєї роботи. І попередній аналіз пропозицій продемонстрував, що очікування бізнесу переважно співпадають із планами уряду та податкової служби», – зазначив керівник податкової.
   
   Відповідно до пропозицій, бізнес розраховує на зниження ставок і зменшення кількості податків, спрощення розрахунку і адміністрування податків, вдосконалення законодавчої бази.
   
   Нагадаємо, Програму лібералізації державної податкової політики до 2014 року ДПСУ розробляє на виконання доручення Президента України. Основним завданням Програми є створення комфортних та зручних умов для бізнесу, зокрема в адмініструванні податків. При цьому передбачається збільшення податкових зборів за рахунок детінізації економіки.
По материалам Прес-служба ДПС України
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Саша
27.11.12 20:31

Верится с трудом в либеризацию, при нынешних моральных устоях.

Ответить
  • Аноним
27.11.12 21:36

Согласна

Ответить
  • Аноним
27.11.12 22:22

либерализация налоговиков и только......

Ответить
  • Елена
27.11.12 22:30

Будет как всегда "мы подумали, и я решил"

Ответить
  • Pyka 3AKOHA
27.11.12 22:32

ТОЛЬКО НЕ С КЛИМЕНКО...

Ответить
  • IN_NOCHKA
27.11.12 23:30

А там є пункт зменшення кількості податківців, та підвищення рівня їх освіченності?

Ответить
  • Радуга
27.11.12 23:37

спрощення розрахунку и администрування - и вводят ежедневные электронные отчеты с кассовых аппаратов. я так и не поняла, нужен кассовый аппарат 2 и 3 группе ФЛ единщиков?

Ответить
  • **************
27.11.12 23:39

А нет пункта об урезании сумм на содержание кабмина, феофании,з/пл депутатам и вообще кол-ва самих депутатов??? И о декларировании их расходов?

Ответить
  • бух-бух
28.11.12 00:16

Странная штука жизнь - вроде и затрахала, а не удовлетворяет... @@@

Ответить
  • 5146
28.11.12 02:30

вроде... БУДИМ посмотреть, как оно буде ведь следующие выборы то не за горами

Ответить
  • Днепр
28.11.12 11:23

Может нам предоставляют право не в переносном, а в прямом смысле составить "дорожную карту" ? Типа кто дальше и на дольше отправит всея налоговую.

Ответить
  • ,,,
29.11.12 06:51

Экономики уже нет ни в тени ни на солнышке.

Ответить
  • Алина
29.11.12 06:58

"Для створення комфортних та зручних умов для бізнесу передбачається збільшення податкових зборів "????????????????????????? Чтобы поднять экономику нужно с производителей налоги вообще не братьближайшие лет 5, а сельскому хозяйству еще и кредиты выдавать под 2 % годовых. И НДС (убийственный налог) отменить.

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям