Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


03.02.13
1104 0 Печатать

С 6.02.2013 года электронную цифровую подпись субъектам ВЭД можно получить в представительствах АЦСК ИСД ГНС Украины

   У зв’язку із закінченням терміну дії свідоцтва про акредитацію Центру сертифікації ключів Держмитслужби, Департаментом митних інформаційних технологій та статистики з 01.02.2013 буде припинено надання електронного цифрового підпису посадовим особам митних органів, митним брокерам та суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності. Натомість, такі послуги можна буде отримати у представництвах Акредитованого центру сертифікації ключів Державної податкової служби України вже з 6 лютого 2013 року. Перелік адрес відповідних представництв розташовано на сайті АЦСК ІДД ДПС України http://www.cskidd.gov.ua/contacts.
   
   Всі раніше видані ключі електронного цифрового підпису залишаються чинними та будуть підтримуватися Центром сертифікації ключів Держмитслужби до дати їх закінчення, вказаної у сертифікатах відкритих ключів електронного цифрового підпису.
По материалам Прес-служба ДПС України
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям