Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.02.13
1287 0 Печатать

Разработан проект формы Информации о связанных лицах

   Мінфін розробив проект форми Інформації про пов’язаних осіб, що подається великим платником податків до ДПС України.
   
   Прийняття проекту наказу Міністерства фінансів України „ Про затвердження форми Інформації про пов’язаних осіб, що подається великим платником податків до ДПС України ” підготовлено відповідно до підпункту 3 пункту 2 Порядку укладання та виконання договорів про ціноутворення для цілей оподаткування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2012 № 787 «Про затвердження Порядку укладання та виконання договорів про ціноутворення для цілей оподаткування».
   
   Зауваження та пропозиції приймаються упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, Департамент оподаткування юридичних осіб управління адміністрування податку на прибуток та податкових платежів – rbolila@sts.gov.ua.
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям