Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


14.05.13
1717 0 Печатать

Путешествие на двоих в Париж для лучшего бухгалтера по заработной плате!

   19 травня 2013 року закінчується І тур професійного конкурсу «Кращий бухгалтер із заробітної плати – 2013». Для участі в конкурсі необхідно зареєструватися на сайті www.zpl.com.ua і виконати завдання І туру – тести. Прохідний бал для участі в ІІ турі – практичний кейс – буде опублікований на сайті конкурсу 20 травня 2013 року.        
Головний приз конкурсу – подорож на двох до ПАРИЖА!
        Серед призів для переможців також побутова техніка, відпочинок у Закарпатті та багато інших професійних подарунків від партнерів конкурсу!
        Учасником конкурсу може бути кожен фахівець у сфері бухгалтерського обліку, що має досвід у нарахуванні заробітної плати та працює на території України.        
Організатор — щомісячний професійний журнал «Заработная плата».
        Запросіть також ваших колег за відділу кадрів взяти участь у Всеукраїнському рейтингу «ТОП-10 кращих кадровиків України». Реєстрація на сайті – www.top10ku.com.ua. Головний приз – 5000 грн.
       
   З питань, пов’язаних з організацією та проведенням конкурсу, будь ласка, звертайтеся:
   
   Вікторія Ємельянова,
   координатор проекту
   тел. 044 568-50-60
   моб. 050 343 04 33
   vika@profpressa.com
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям